Over ons

Wie ben ik?

Ik ben Kelly de Vries woon in Zaandam en ben 21 jaar oud. Vanaf kleins af aan moest ik iets doen met mijn creativiteit. Honderd keer mijn kamer verbouwen (daar was mijn moeder ook heel blij mee), van de leuke knutselprojecten tot oude meubels opknappen. De passie om creatief bezig te zijn zat er al vroeg in.

Na de middelbare school kon het ook niet anders dan dat ik een creatieve opleiding ging volgen. Dus ik ging naar het Hout- en Meubileringscollege en volgde daar de opleiding interieuradviseur. Inmiddels ben ik afgestudeerd en volg ik een nieuwe studie aan Akademie Vogue.

Designersunit is een aantal jaar geleden ontstaan. Waarom Designersunit? Een aantal jaar terug zag ik Designersunit als een dagboek tijdens mijn opleiding. Met een aantal social media accounts afbeeldingen plaatsen over wat ik zoal allemaal doe tijdens mijn opleiding/ leven. Min of meer een inspiratiebron zijn voor andere. Wat wil ik bereiken met Designersunit? Naamsbekendheid opbouwen. Met een hoop kennis op het gebied van interieur/ styling hoop ik mensen te helpen met het creëren van een mooi huis!