Nachtje toeven in Zaandam voor Interiorjunkie

Nachtje toeven in Zaandam voor Interiorjunkie

Namens Interior Junkie mocht ik een nachtje slapen in boutique hotel Manzo’s Suites in hartje Zaandam. En ja, ik kreeg de volgende ochtend gewoon ontbijt op bed. Dat ik hier eigenlijk niet meer weg wilde, is wel duidelijk.

Wauw! Ik mocht een nachtje slapen in Manzo’s Suites in Zaandam. Dat je niet naar de grote stad hoeft voor een boutique hotel maakt deze stek wel duidelijk. Manzo’s Suites bestaat uit verschillende Loft Suites (zo’n 38m2 met verzonken bad!) en City Suites (een kleinere hotelkamer, maar net zo mooi) en voor de lovebirds onder ons bestaat er ook een bruidssuite. Elke kamer is ingericht in een ander thema waardoor iedere kamer weer net even anders is (kiezen is dan ook moeilijk). Mijn suite had een enorm bed, een rond bad, heel veel daglicht en natuurlijk een stunning interieur.