Stylingklus Park

Ook deze week hadden we weer een shoot voor het nieuwe magazine van Home Made By. Dit keer voor de woonstijl Park. Park is de meest hoogwaardige woonstijl die Home made by heeft. De park stijl is ingetogen en is meer modern dan klassiek. Geen overdaad en verfijning of detaillering van het traditionele klassieke interieur, juist niet. Want PARK is klassiek nieuwe stijl: sober en een tikkeltje stoer. Het doet denken aan een luxe hotel, met dezelfde sfeer van cultuur en klasse. Park straalt rust, luxe en kwaliteit uit. En dat is wat wij moesten creëren bij deze shoot! Net als vorige week weer samen met Brechtje Troost en   Brigitte Kroone. Ben jij ook zo benieuwd naar het Magazine? 20 maart ligt hij dan eindelijk in winkels bij onze partners. Op zoek naar een winkel: Klik dan hier

Stylingklus Erf

De afgelopen twee dagen ben ik druk bezig geweest met het helpen bij de styling voor het nieuwe magazine van Home Made By dat 20 maart uit komt. Bij Home made by werken ze met 3 woonstijlen: Erf – Park – Loft. Dit keer was de woonstijl Erf aan de beurt. Laat dat nou net mijn favoriet zijn! Bij elke woonstijl fotografie wordt er een locatie gehuurd die een aantal gebruikt mag worden voor het maken van foto’s. De gekozen locatie voor erf was echt te tof! Een grachtenpand aan de Nieuwe gracht in Amsterdam. De huiseigenaren hadden echt een goed gevoel voor smaak. Ik vond het onwijs leuk om samen te werken met Interieurontwerpster Brechtje Troost. Wat een onwijs leuk mens! Ik ben natuurlijk nog maar een student, maar als ik ooit zo groot mag worden als haar dan mag ik in m’n handjes knijpen. Gelukkig mag ik haar volgende week weer helpen!

Woonexpress

Het uitzoeken van een stageplaats is altijd een moeilijk dingetje.. U know? Een meisje uit mijn klas had stage gelopen bij de Woonexpress en die zei kel dat is echt iets voor jou. Nou stond ik in eerste instantie niet heel erg te springen bij het idee “Woonexpress”. Stages in woonwinkels trekken mij niet zo. Aangezien verkopen mij niet zo ligt. Gelukkig ging ik bij de Woonexpress de styling doen. En wat een vertrouwen hadden ze in mij! Ik mocht de hele winkel omgooien en ze vonden alles leuk. Eindelijk een stage waar ik niet om de 10 min hoef te vragen jongens ik ben klaar, hebben jullie nog iets wat ik kan doen? Lekker me eigen gang gaan. Natuurlijk heb ik een hoop geleerd van de stylistes, maar hun waren er maar twee dagen per week en ik vijf.. Dus de rest van de dagen heb ik zelf van alles geprobeerd. Ik denk dat je daar toch wel het meeste van heb geleerd. Gelukkig had ik een stel toppers van een collega’s om mij heen.

Hinck Amsterdam

Eventjes terugblikken

De afgelopen maanden liep ik stage bij Hinck. Echt een super leuk bedrijfje. Nou hoor ik jullie al denken.. Hinck? Waar heb jij het over. Precies en daar mag wel even verandering in komen. Willemijn Walenkamp startte in 2007 met haar eerste ontwerpen voor Hinck. Haar uitgangspunt, dat luxueus wonen ook betaalbaar moet kunnen zijn. Nou dat is zeker gelukt wat ontwerp ze toffe dingen! Hinck heeft in alle drie de loods5’en een unit. Al haar kussens worden met de hand gemaakt. En zijn daarom van hele goede kwaliteit. Ook zijn alle producten te bestellen via de website. Tijdens mijn stage bij Hinck heb ik voor het eerst echt kennis gemaakt met fotografiestyling. Hoe leuk is dat? Heeel leuk. Je leert heel anders kijken naar beelden. En niet alles wat er voor het oog leuk uit ziet, ziet er ook leuk uit op de foto. Perfecte beeld krijgen kost wat tijd. Het leven van een stylist gaat niet over rozen..