Kop van Java

[metaslider id=267]

Voor het project Interior Reality in Opdracht van Dingemans Deijs architects kregen 60 studenten waaronder ik allemaal een locatie in Amsterdam toegewezen. Deze locatie werd gekoppeld aan een bepaalde studie. Ik en een medestudent kregen de “Kop van Java” als locatie. Veiligheid en Vakmanschap (VEVA) als studie.

Bij dit project ging het erom het leren weer naar de binnenstad van Amsterdam te brengen en dit op een vernieuwende manier. Elke locatie moet bij de bijbehorende studie passen. Wat je tegenwoordig ziet is dat alle grote scholen in de ring van Amsterdam liggen, kijk maar aan de HVA. Vroeger was dit anders toen studeerde iedereen nog in de binnenstad. Wat Dingemans Deijs met dit project wilt zien zijn 25 locaties waar je “Flex” kunt studeren. 25 plekken waar je kan komen en gaan. Elke locatie is daarom ook ingericht voor een bepaalde studie. Elke student kan volledig gefocust leren op de voor zijn of haar studie ingerichte locatie.

 

Hierboven zie je wat wij ervan hebben gemaakt! Het was een heel tof project om aan te werken en ik ben erg blij met het eindresultaat.

Neem hier ook even een kijkje:

http://www.dingemandeijs.nl/iabr-2016-1