5 x Kerst decoratie van nu

Gastblog Joyce Wiggers

Nu we nog maar een paar dagen verwijderd zijn van kerst, is het hoog tijd dat je begint na te denken over de decoratie. Hoewel traditionele en old-school decoratiethema’s altijd een favoriet zijn geweest bij iedereen, wint moderne decoratie elk jaar opnieuw het terrein. En waarom ook niet, tenslotte, de moderne kerstdecoratie ziet er zo verfijnd en elegant uit! Dus als je op zoek bent naar coole moderne ideeën voor het versieren van Kerstmis, ben je op de juiste plaats terechtgekomen. Bekijk hieronder 5 moderne ideeën voor het versieren van kerst in combinatie met cadeautjes!

1: Glazen kerstballen
Glazen kerstballen om zelf te vullen! Heel leuk. Maar waarmee ga zal ik ze dit jaar vullen? Winters groen. Varieer met verschillende soorten groen, denk aan Eucalyptus, Dennentakken, Pinus en Nobilis. Ook te gebruiken als origineel cadeautje. Hang ze op en het geeft een super leuk effect!

2: Botanische kandelaar
Deze elegante kandelaars zijn heel eenvoudig gemaakt van lege wijnflessen. Etiket eraf weken in warm water, vullen met water, een takje erin: klaar! Zet nog een leuke kaars erin, en hoe leuk staan deze op je versierde kersttafel?

3: Adventskalender
Waarom zou je een adventskalender kopen wanneer je het ook heel persoonlijk kunt maken? Er is niks leukers dan 24 dagen lang elke dag een persoonlijk cadeau te krijgen. Aangezien je de kalender zelf maakt kan deze natuurlijk super goed matchen bij je interieur! Kies dus je eigen kleuren of materialen, zo is er voor ieder wat wils.

4: Krans met cadeau
Een van de mooiste en meest ongewone manieren zijn om geschenken voor je familieleden op te hangen. Veel leuker dan een cadeautje onder de kerstboom. Deze krans van eucalyptus is super makkelijk om te maken, hang je cadeautje erin en het staat gezellig en origineel. Hang eventueel je krans op in huis, of aan de schouw. Waarschijnlijk kan niemand wachten met uitpakken.

5: Naamkaartjes
Last but not least! Voor een extra warm welkom tijdens het kerstdiner, maak eens persoonlijke naamkaartjes. Eenvoudig is vaak het leukste! Het stukje rozemarijn zal de hele kamer ook nog eens geweldig laten ruiken. Een wit kaartje, een pen en een takje. Less is more!

Dus waar wacht je op? Begin met het opruimen van je huis en laat je inspireren door deze kerstversiering. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan maken!

 

 

Veel liefde, warmte en oliebollen. In 2018 gaan we rock ’n rollen!

 

Liefs, Kelly van @Designersunit